Volgende workshops en lessenreeksen

Zijden waaiers zijn een vaste waarde binnen burlesque en combineren elegantie, kracht en het theatrale.

Tijdens deze lessenreeks van 4 weken (8 uur) werken we aan ons zelfvertrouwen en leren we de silk fans te gebruiken om onze sensulatiteit te onderstrepen en leren we een showstopping groepschoreo. 

 

 

 

#allbodiesareburlesquebodies

Voor deze workshop verwelkomen we Titty Flambé als gastdocente. Titty is een geweldige performer met een hart voor feather fans.

 

Deze classic feather fan workshop is een geweldige manier om de kunst van het werken met verenwaaiers te leren en je elegantie en espressie op het podium te vergroten. In deze cursus is er aandacht voor techniek, beweging, gezichtsuitdrukking en muzikaliteit

Welkom in de sprankelende wereld van onze "Pasties" workshop! Hier ontdek je hoe je jouw eigen unieke tepelbedekkingen creëert, een onmisbaar accessoire voor elke burlesque liefhebber maar zeker ook voor elke vrouw.

 

Laat je leiden door onze fabuleuze gast docente terwijl ze je stap voor stap begeleidt doorheen het hele proces, van het kiezen van materialen tot het aanbrengen van prachtige decoraties.

 

Leer verschillende vormen te maken, van hartjes tot sterren, en experimenteer met schitterende versieringen zoals pailletten, veren en kralen.

 

Tijdens de cursus krijg je ook tips en tricks voor het aanbrengen van de pasties zodat ze veilig kunnen stralen op het juiste moment.

 

Of je nu nieuw bent in de wereld van burlesque of een ervaren performer, deze workshop is voor jou! Schrijf je vandaag nog in en voeg een vleugje glamour toe aan je leven!

In deze lessenreeks van 5 weken (10u) gaan we terug naar de glorietijd van cabaret op een speelse en jazzy manier door :

 • te leren bewegen in deze herkenbare stijl
 • oefeningen om je zelfvertrouwen te versterken
 • een paar super speelse en vrij onschuldige strip en attribuut technieken te leren
 • alles samen te vatten in een show stopping choreo
 • geschikt voor alle niveaus, lichaamsvormen, leeftijden en genders

#allbodiesareburlesquebodies

In deze Cursus van 4 weken (8 uur) gaan we dieper in op sensualiteit en muzikaliteit

 

 • Slow Seduction technieken
 • Sensuele strip elementen
 • Oefeningen om de verleidelijke vrouw in jezelf te vinden
 • Een trage maar intense choreo 

 

 

 

#allbodiesareburlesquebodies

In deze Cursus van 4 weken (8 uur) gaan we alle elementen af van de klassieke burlesque.

 

 • Bump & Grind technieken
 • Speelse strip elementen
 • Ontwikkeling van een magnetische presence
 • Oefeningen om de unieke diva in jezelf te vinden
 • Een wervelende choreo die je innerlijke showgirl en diva combineert

 

#allbodiesareburlesquebodies.

 

Heb je altijd al de diva in jezelf willen ontdekken? Creëer je eigen Diva personage en omarm haar zelfverzekerdheid in het dagelijkse leven. Deze workshop biedt je een deel techniek en oefeningen waarna we alles in elkaar verweven in een mini choreo.

 

Of je nu een beginner of gevorderde bent, deze workshop is voor iedereen geschikt.

 

#allbodiesareburlesquebodies

Teambuilding/vrijgezellen feestjes

Wil je als teambuilding, als vrijgezellenfeestje of wil je met een groepje vriendinnen graag een burlesque workshop, neem dan contact op, we lichten graag de mogelijkheden toe. 

Privé les of personal coaching

Werk je aan een solo en wil je graag advies, voel je je niet onmiddellijk comfortabel in een groep en wil je eerst een keer privé kennis maken met burlesque, ben je op zoek naar je eigen stijl en heb je daar graag wat hulp bij, neem dan contact op, we lichten graag de mogelijkheden toe. 

Contactformulier