Boobie als burlesque lerares

Burlesque is bewegen maar het is een misconceptie dat je een fantastische danser moet zijn om aan burlesque te doen, of dat je een perfect lichaam zou moeten hebben, of jong zijn, of een vrouw, of en of en of .... 

Burlesque is een inclusieve ruimte met verschillende stijlen, persona, leeftijden, lichaamsvormen en genders. Het is een combinatie tussen bewegen, muziek, zelfvertrouwen, verleiden en theater. Je kan een alter ego ontwikkelen dat alle kanten uit kan, datgene zijn dat je graag zou willen zijn, of net datgene dat je niet durft te zijn. Net op die reis wil ik je graag begeleiden.

 

#allbodiesareburlesquebodies

#allelichamenzijnburlesquelichamen

 

Mijn lessen zijn opgebouwd uit een stuk techniek, bewegingen, stripelementen en mimiek en worden meestal samengevat in een groepschoreo aan het einde maar er is ook tijd voor de ontdekkingsreis in jezelf en om contact te maken met de sensualiteit en kracht die in je zit. 

 

Ik ga zelf naar de 50 toe en heb een paar maatjes meer en ik vind het erg belangrijk dat iedereen zich goed voelt tijdens mijn les zodat je ook kan loslaten en genieten, van burlesque en van jezelf. 

FAQ

We zetten hier de belangrijkste vragen op een rijtje, mocht je er andere hebben, gebruik dan het contact formulier en we zullen zo snel mogelijk een antwoord geven. 

Wat doe ik aan voor een burlesque les

Eerst en vooral iets waar je je goed in voelt en waarin je makkelijk kan bewegen. Het handigste is om kleding te dragen waarin je je lichaamslijnen goed kan zien, niet om te showen maar om te kunnen zien hoe je beweegt. Schoenen met een hak (hoe klein ook) hebben het voordeel dat je onmiddellijk een houding hebt die meer trots doet uitschijnen maar het is geen verplichting. Als je met hakken komt, zorg er dan voor dat ze goed zitten en veilig zijn en dat je er comfortabel in kan lopen. Als er specifieke props nodig zijn in een les zal dit vooraf worden aangegeven en mocht je deze niet hebben en je dit aangeeft dan kan ik er altijd nog voor zorgen. 

Moet ik naakt?

Nee, je moet niet naakt. Natuurlijk zit in burlesque de kunst van het plagen en onthullen maar altijd binnen je persoonlijke comfort zone. Het kan zo onschuldig zijn als je haar los maken of een handschoen uittrekken tot het uittrekken van je topje, samen kijken we hoe ver jij wil gaan. 

Heb je andere vragen, stel ze dan hier :